Aktualitások

On-Line Sunorange globális MEDITÁCIÓ és ZENEMEDITÁCIÓ: letöltés

A következő Sunorange On-Line Globális meditáció letöltéséhez kattintson ide: letöltés

Induló tanfolyamok; 2018. szeptembertől ... - Információs gyógyászat - KÖRBLER; "Új homeopátia" tanfolyam

Induló tanfolyamok; 2018. szeptembertől ... - Információs gyógyászat - KÖRBLER; "Új homeopátia" tanfolyam
Induló tanfolyamok; 2018. szeptembertől ... - Információs gyógyászat - KÖRBLER; "Új homeopátia" tanfolyam

Tanfolyamvezető; Dr. Csiszár Róbert

Időpont: szombatonként; 9:00-16:00h - ebédszünetet nem tartunk!
érkezés: 8:30-tól

"Erich Körbler a XX. század végének egyik legnagyobb alakja. Elméleti és gyakorlati munkásságával új alapokra helyezte a homeopátiás- és az orvosi gondolkodásmódot. Az általa feltalált inga, az un. bioindikátor, sajnos még nem minden háztartás része."


Erich Körbler fizikus - matematikus (1939-1994) munkásságának elismerése;
Bruxelles; Eureka Gold Medal (Európai kutatási bázis tudományos díja)
Római Tudományos Akadémia - Guglielmo Marconi érdemérem - 1993.
Belgium; Belga király; Arany Lovagkereszt.

Ki volt Ö?
A Titkos Tudás újra felfedezője? Gyógyító? Sámán? Tudós? Varázsló? Vajon a módszerei; orvoslás a fehér- és fekete mágia határán, mit jelentenek a gyakorlati életben?
A tanfolyamon választ kapunk ezekre a kérdésekre, és megismerjük az ÚJ HOMEOPÁTIÁT, vagyis az energetikai gondolkodásmódot a mindennapi életben. Megismerhetjük, láthatjuk a tér láthatatlan részeit. Az energiákat, melyek mindennapi életünk állandó részei, egészségünk alapjai.
A tanfolyamon a résztvevők elsajátíthatják a Körbler - féle bioindikátor használatát a mindennapi életben.

TANFOLYAM RÉSZVÉTELI DÍJ; 19.000.-Ft/nap
ÚJ HELYSZÍN!; MediLine (Diéta Life Market) Egészségház 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 32-34.
(bejárat az Egészségház felöli oldalról, 1. emelet)
Megközelítés: Széll Kálmán (Moszkva) tér 61-es villamos Hűvösvölgy felé - 10 perc - 7. megálló; Kelemen László utca)

szombat: 9:00-16:00h,
érkezés: 8:30-tól
Tanfolyam részvétel csak előzetes regisztrációval;
korblertarsasag@gmail.com és +3630-403-4001

részletek a nemrég megjelent könyv - INFORMÁCIÓS GYÓGYÍTÁS - lektori ajánlásaiból:

- "Dr. Sági Mária és Sági István könyve úttörő munka, kiadása és népszerűsítése morális, mondhatnám történelmi feladat. Az egész emberiség érdekei fűződnek hozzá."
László Ervin

- "Erich Körbler a XX. század végének egyik legnagyobb alakja. Elméleti és gyakorlati munkásságával új alapokra helyezte a betegség fogalmát, kialakulásának megismerését, a diagnosztikát, a terápiát, a teljes orvosi gondolkodásmódot. Ezt a tudományos tevékenységet nem egyszerű méltatni és még nehezebb megismertetni.
Erich Körbler, az általa "Új homeopátiának" (Neue Homöopathie) nevezett tudományterülettel, az energetikai, informatikai, hullámelméleti fizikai fogalmakat illeszti be nemcsak az orvosi-, hanem a hétköznapok gondolkodásmódjába is. A jelen könyv szerzői nyomon követik ezt a rendkívül izgalmas folyamatot és nemcsak "népszerű", hanem tudományos szempontokból is maradandót alkottak.
Ez a könyv alapműnek tekinthető és hiánypótló, ugyanis Erich Körblernek az élet nem adta meg a lehetőséget az önálló mű megalkotására. Hosszabb rövidebb cikkek és tanfolyami jegyzetek, videó felvételek maradtak fent, melyekre tanítványai váratlan halála után támaszkodhattak. Dr. Sági Mária és István rendkívül nagy feladatot vállalt magára, hogy Erich Körbler halála után közel 20 évvel írásba foglalják tanításait, melyek a XXI. század orvosi gondolkodásmódjának alapját jelentik. Az Erich Körbler által feltalált inga, az un. bioindikátor sajnos még nem orvosi diagnosztikai eszköz, de remélhetőleg nincs messze az idő, mikor minden háztartás részévé válik.
Dr. Csiszár Róbert

tovébbi infók:
facebook: KÖRBLER TÁRSASÁG -

https://www.facebook.com/pages/Erich-K%C3%B6rbler-T%C3%A1rsas%C3%A1g-Inform%C3%A1ci%C3%B3s-Gy%C3%B3gy%C3%ADt%C3%A1s/1386539254966732

ÁLLJ MEG EGY PILLANATRA ... Ezt érdemes megnézni!

ÁLLJ MEG EGY PILLANATRA ...   Ezt érdemes megnézni!

1 millió gyermek a Világbékéért .


https://www.youtube.com/watch?v=jE8ojvJJ8ew


VEDD KÉZBE AZ ÉLETED; GRABOVOJ és SVT-technikák ! - hamarosan...

VEDD KÉZBE AZ ÉLETED; GRABOVOJ és SVT-technikák ! - hamarosan...

Karmikus blokkok és energiák oldása az SVT módszerével, valamint "karma-oldás" időirányítás, fiatalítás a legújabb orosz információs technikákkal - Grabovoj módszer

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel ajánljuk az alábbi gyakorlatorientált INTENZÍV tanfolyamot:
Karmikus blokkok és energiák oldása az SVT módszerével, valamint "karma-oldás", időirányítás, fiatalítás a legújabb orosz információs technikákkal - Grabovoj módszer

2017-18-ban hétvégenként...hamarosan
Szeretnéd kezedbe venni az életed? És a teremtői képességeidet előhozni? Szeretnél gyors és hatékony technikákat kapni, amelyekkel a testi, lelki és szellemi szinteden egyszerre tudsz oldásokat csinálni?
Segítünk és megtanítjuk hogyan teremthetsz magadnak egészséget, párkapcsolatot vagy pénzügyi harmóniát a tudományosan is alátámasztott GRABOVOJ módszerrel, illetve a spirituális választerápia (SVT) elemeinek használatával

Változtasd meg az életedet! Nem szükséges hozzá különleges képesség, bárki számára elsajátítható technikák!

A 2 napos gyakorlatorientált TANFOLYAM felépítése:
1. nap: szombat 10:00-18:00
Karmikus kapcsolatok, karmikus blokkok oldása - elmélet és gyakorlás
előadó: Dr Horváth Klára ( SVT terapeuta, Grabovoj - módszer oktató )


Megtanulhatod az Spirituális VálaszTerápia ( SVT ) azon elemeit, amelyekkel a Te, illetve a közvetlen környezeted eseményeit tudod "kezelni", "tisztítani", hogy gördülékenyebben menjenek a mindennapok. Ezekkel a tisztításokkal a tudatalattiban lévő információk és a karmikus kapcsolatok normalizálhatók, hiszen tudjuk, hogy életünket és lehetőségeinket legnagyobbrészt ezek határozzák meg.

2. nap: vasárnap 10:00-17:00
Fiatalítás, regenerálás, az egészség fenntartása a sejtek információs szintjén, betegségek és hajlamok oldása + Időirányítás további Grabovoj-technikákon keresztül + Karma-oldási gyakorlatok
előadó: Dobronyi Ágnes (egészségépítész, Grabovoj - módszer oktató)


A technikák közül: a múlt kitakarítása a lélek szintjén, kilépés idegen eseményekből, fiatalítás technikái, idő és tér kapcsolata, eseményharmonizáció a fizikai valóságban, a múlt-jelen-jövő technikái, a karma-oldás technikái, a jelenben lévő diszharmónia oldása a múltban, információs valóság- fizikai valóság, stb...
Nagyon fontos - ha gyors és tartós eredményt szeretnénk elérni - hogy a múltbeli és karmikus oldásokat megcsináljuk, amik információs szinten okai lehetnek a jelenbeli diszharmóniánknak. Diszharmónia lehet egy betegség, egy rossz párkapcsolat, egy pénzügyi probléma, stb. Ezt követően, könnyebben megy majd a jövő irányítása is! Ez a tanfolyam egy hatalmas lökést ad a teremtéseinknek, hogy mihamarabb elérjük a kívánt célt!

Az SVT és a Grabovoj technikákról;
Azért van mindkét rendszer használatára szükség, mert amíg még nem elég fejlett a tudatunk, addig az SVT technikái ( a Felső Én ) segítenek. Közben a Grabovoj technikákkal nap-nap után fejlesztjük a tudatunkat olyan szintig, amikor már "egyedül" is meg tudjuk teremteni azt az életet, amilyent élni szeretnénk.
Mi a Grabovoj módszer? Egy gyakorlati és elméleti rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a gondolatok útján áthangoljuk a tudatunkat és olyan szellemi fejlődést érjünk el, mellyel teremtőien és harmonikusan tudjuk irányítani az életünket és az azt befolyásoló eseményeket.
A kvantumfizika szerint is Univerzumot információk, elektromágneses rezgések alkotják! Először minden információs szinten létezik. Ha az információs szinten belül megváltoztatjuk azok rezgését, tartalmát, az események is megváltoznak. Tehát létrehozzuk a következő eseményt harmonikusan, pl az egészséget, ami egy szabályozott információ. Ehhez ad nektek Grabovoj otthon is használható, egyszerű technikákat, mert ahogy Grabovoj mondja: "a jövő minden megszülető eseménye gyakorlatilag tartalmazza az összes előtte lévő esemény információját".

Kiscsoportos tanfolyamon lehetőség nyílik sokat gyakorolni, kérdezni. Tervezett maximális létszám 15 fő!
Jelentkezés: emailen: egeszsegepiteszkft@gmail.com vagy telefonon: 0036302736383

A 2 napos tanfolyam ára TANFOLYAMI JEGYZETEKKEL:
előjelentkezéssel, átutalással: 39.000 Ft
vagy a helyszínen: 44.000 Ft


helyszín: ÚJ Integrál studió Bp XI ker Karinthy F út 4-6. fsz4


Üdvözlettel:
Dobronyi Ágnes
hivatalos Grabovoj-módszer oktató - a jövő információs "medicinája", orosz tudati technikák
www.egeszsegepitesz.hu
egeszsegepiteszkft@gmail.com
tel. 0036302736383SUNORANGE meditáció és hangmeditáció minden délután 3-kor! Vegyél részt rajta!

SUNORANGE meditáció és hangmeditáció minden délután 3-kor! Vegyél részt rajta!
SUNORANGE meditáció és hangmeditáció minden délután 3-kor! Vegyél részt rajta!

"Ami nem tetszik változtasd meg! Tudd, hogy mindez hatalmadban áll!"

ON - LINE GLOBALIS meditációinkat hetedik éve tartjuk. A hálón közösen meditálók, Magyarországon és a világ különböző részein hallgatják AARON (Kékesi Attila) "kapott" üzeneteit és JESZENSZKY István zenéjét.
Eddig havonta jelentkeztünk, de világunk egyre gyorsuló változása szükségessé teszi a pozitívan gondolkodók folyamatos összehangolódását és teremtő gondolataik együttes megvalósítását. Így sűrűsödnek találkozásaink, ezentúl minden második vasárnap "élőben" és mindennap 15 órakor az éteren keresztül találkozhatunk!

A napi energia-találkozásunkhoz nem kell mást tenned, csak délután 3 órakor a honlapon elindítani a meditációt, vagy a már korábban letöltött hanganyagot az MP3 lejátszódon, illetve a mobilodon. Az ezután következő 10 percben hidd el, hogy az együttes energia csodákra képes és e csoda részese lehetsz! És másnap megint.....

Közös meditációinkkal kísérletet teszünk az energiamezők egybehangolására időtől nem, de tértől függetlenül. Tudjuk, hogy az együttes gondolat-, energia, mint a tengerbe dobott kavics, elindítja azt a változást, amitől az életünk és világunk jobbá válik.
Várjuk, hogy szándékainkat megérezve csatlakozz hozzánk. Az aktuális meditáció szövegét akkor frissítjük, amikor újabb ÜZENET érkezik. Erről, ha regisztrálsz, értesítünk!

LEGYEN JOBB AZ ÉLETÜNK, LEGYEN JOBB A VILÁG!
E-mail: info@sunorange.hu
Regisztráció az On-line Meditációra: www.sunorange.hu/hu/online
Meditáció letöltés: www.sunorange.hu/hu/meditacio *

KAHI HEALING és SVT együtt, egy kezeléssel !

KAHI HEALING és SVT együtt, egy kezeléssel !
KAHI HEALING és SVT együtt, egy kezeléssel !

a Kahi Healing a Varázslatos érintés, az aura és csakra harmonizálás és az SVT - a Spirituális Válasz Terápia speciális lelki-szellemi folyamatának, mely az Univerzum energiái segítségével oldja a tudatalatti blokkokat, az élet folyamán és az előző életekben elszenvedett sérülések testi és lelki hatásait, összekapcsolása a tökéletes öngyógyítás beindítása érdekében.
Egyéni foglalkozás bejelentkezés alapján;

Dr. Horváth Klára - 06 309 844 400
dr.horvath.klara999@gmail.com

http://www.kahi-healing.com/hu/mi-is-a-kahi-healing

--------------------------------------

*SPIRITUÁLIS VÁLASZ TERÁPIA - SVT (Spiritual Response Therapy)

A Spirituális Válasz Terápia (SVT) speciális lelki-szellemi folyamat, diagnosztika és terápia, mely az Univerzum energiái segítségével oldja a tudatalatti blokkokat, az élet folyamán és az előző életekben elszenvedett sérülések testi és lelki hatásait.

A Spirituális Válasz Terápia az elsődleges vizsgálat, a diagnosztika során az életenergia folyamatokat, az előző életek energetikai blokkjait, a tudatalatti blokkokat, és a negatív programozási hibákat méri fel.
A diagnosztika eredményeként, a terápiás kapcsolatban a Felső Én kapcsolódik az Akasha Krónikához, és segítségével letisztítja a diszharmonikus energiákat, a hibás programokat.
Az emberi lélek folyamatai és ezek rögzülései a múltban, a jelenben és a jövőben egy időben, egy dimenziósíkban vannak jelen. Ez teszi lehetővé a régi programok oldását, illetve átalakítását pozitív energiák segítségével.
A cél, a testi - lelki harmónia, a belső béke megteremtése.

Az SVT segíthet, a testi, lelki problémák, egészség hiányállapotok, krónikus fáradtság szindrómák, betegségek iránti hajlamok oldásában, a párkapcsolatok, a gyerek-szülő-, és egyéb társas kapcsolatok harmonizálásában, a ciklikusan ismétlődő életviteli - lelki - testi - pszichés zavarok, függőségek megszüntetésében.
Az oldások eredményeképpen a diszharmónia körforgása megszűnik és képessé válsz céljaid elérésére.